VisitTo - moments in life

Om oss - vår dröm

Eftermiddag, Peter och dotter vilar under trädets skugga en stund. Det är sommar. Vindens lätta bris från havet smeker hängmattan och ingenting annat än lugnet och tystnaden hörs. Peter andas djupt med doft av sommar, salt i håret och lycka i alla sinnen.

Det är just i detta ögonblick som tanken, idéen och drömmen om VisitTo - moments in life uppstår.

Livet berikas ofta med upplevelser. En del kallar det "minnen för livet". Men där och då, i hängmattan, inser Peter att det inte är minnen för livet han längtar till. Det är till stunder i livet - moments in life. Längtan till den där stunden i hängmattan, det där ögonblicket av total närvaro, lungorna fyllda av nuet består. Peter vill söka och uppleva känslan av stunden i nuet igen. Så varför inte skapa något nytt som han älskar och låta andra njuta av det? 

Tillsammans med Sofia, som Peter delar livets alla upplevelser med, förverkligas drömmen VisitTo - moments in life.

VisitTo erbjuder dig många bra och varierande upplevelser. Här bokar du din semesterfavorit sen gammalt, likväl som du blir inspirerad till att uppleva något nytt. Tillsammans med andra eller helt själv. Vad just din stund i livet är vet bara du.

Upplevelser berikar livet och det är också något av det roligaste att få. Med VisitTo kan du ge bort en upplevelse i present. Vi kallar det för Presentupplevelse. Du hittar upplevelsen du tror mottagaren tycker om och ger bort den. I och med att drömmar och "moments in life" ofta är olika kan mottagaren byta och välja en annan upplevelse ur vårt sortiment. På så sätt vet du att du alltid ger bort en uppskattat presentupplevelse.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill skapa drömmar och stunder i livet, här och nu.

Välkommen till VisitTo

moments in life