För dig som leverantör

Du, som idag är leverantör till VisitTo, och har fått ett presentkort på en upplevelse från kund registrerar det härintill.

Här hittar du som vill bli leverantör till VisitTo information om vad vi kan hjälpa dig med. Vi har samlat allt du behöver för att starta eller utveckla din digitala resa - på ett ställe.

Först erbjuder vi dig möjligheten att sälja dina upplevelser via visitto.se. Därefter, om du vill, kan du välja att bygga på med önskade moduler. Fristående eller tillsammans. 

Har du fått ett presentkort från kund?

Registrerar din betalning från kund genom att klicka på nedan knapp.

Nå fler kunder

Tillsammans kan vi skapa fler och bättre affärsmöjligheter. Med vår support får du tillång till olika verktyg som hjälper dig att finnas på rätt plats när kunden vill boka dina produkter. Låt dina kunder boka dina produkter där de hittar dem.

Försäljning via VisitTo.se

VisitTo marknadsför och säljer upplevelser, aktiviteter, boende och paketresor i Sverige.

Skapa aktivitetspaket, boendepaket, rundturspaket eller låt kunderna skapa sina egna paket. Distribuera dina produkter via din sajt, vårt nätverk för reseagenter och destinationsbolag eller via vår lösning för backoffice bokning. Allt detta säljs via visitto.se och ingår i nedan Grundavtalet. Ingen kostnad att ansluta sig.

Utöver ovan erbjuder vi marknadens bästa moduler för din försäljning.

Försäljning via din sajt

Idag förväntar sig kund att kunna boka direkt. Tiden för bokningsförfrågan via mail och fax är förbi. Vi erbjuder dig ett bokningssystem med allt från tydliga och snygga produktpresentationer till en sk betallösning så att kund kan betala med Swish och kreditkort.

Försäljning via Tripadviser och Get Your Guide

Som sagt, låt dina kunder boka dina produkter där de hittar dem. Vi erbjuder er möjligheten att koppla ihop er med Tripadviser och Get Your Guide. Fler kopplingar kommer.

GiftCard & Rabattkoder

Har du en strategi för erbjudanden och rabatter? Med vår lösning skapar du enkelt olika typer av erbjudanden, allt från personliga engångsrabatter till periodbestämda erbjudanden.

Full kontroll och enkelhet

Oavsett vilka verktyg ni väljer så hänger allt ihop, det blir aldrig dubbelbokningar och all fakturaadministration hanteras per automatik. Bra va?!

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

P.S Vad säger aktörer som använder våra lösningar? Scrolla längre ner på sidan så vet du.

Ikon VisitTo logo

Grundavtal

Vi marknadsför och säljer dina upplevelser via visitto.se. Om du önskar kan du själv sälja back office via telefon.

 • Försäljning via visitto.se
 • Försäljning via telefon/backoffice
 • Försäljning via partners
 • Försäljning internationella resebyråer*
 • Sampaketering med andra aktörer

*Under uppbyggnad. Agent/resebyrå bokar dina produkter direkt i systemet.

Ikon Egen butik

Butik egen sajt

Vill du sälja dina upplevelser online via egen sajt? Då är detta lösningen för dig.

 • Allt enligt Grundavtal
 • Försäljning via butik på egen sajt
 • Betalning Kort & Swish ingår
Ikon Gåvokort

Giftcard & Rabattkod

Kund kan köpa och ge bort giftcard för specifik produkt. Du kan använda olika varianter av rabattkoder.

 • Allt enligt Grundavtal
 • Giftcard
 • Rabattkoder
Ikon koppling

Koppling Tripadviser

Låt dina kunder kunna boka dig där de hittar tipset om just dig!

 • Allt enligt Grundavtal
 • Koppling och försäljning via Tripadviser

Oroa dig inte för dubbelbokningar, oavsett vilken kanal kunden bokar sin upplevelse genom så ser vårt system till att det inte sker. Bra va!

Stefan Maurbakken Den gröna guiden - Foto VerdeVerde Trave

VerdeVerde Travel

" Jag famlade nog lite i mörkret de första åren med olika bokningssystem och appar. Men när jag fick kontakt med VisitTo ändrades detta. Ett litet företag med mycket kompetens. 

Jag är mycket nöjd med samarbetet och framförallt för den personliga kontakten. När jag tappar tålamodet och är färdig att kasta ut datorn, då finns VisitTo där. De är trygga och lugna och stressar aldrig. Jag får snabbt svar, de har tålamod, är goda lyssnare och framförallt problemlösare. Jag har aldrig hört: Nej- det går inte Stefan. Men det bästa av allt är kanske det fördelaktiga priset. "

Stefan Maurbacken, Den gröna guiden

Verde Verde Travel strävar efter att erbjuda stadsvandringar i mindre kända områden och på tider som inte är lika trångt trafikerade, vilket skapar unika och autentiska upplevelser i framförallt Stockholm och Västerås.

VerdeVerde Travels bokninslösning:

Butik egen sajt GiftCard Tripadviser

En man står med utrustning i älv och fiskar

Anglerman Fishing Adventures

" Att samarbeta med VisitTo utifrån bokningsbarhet online funkar klockrent!

Som liten aktör är det bara fördelar med att låta de som har kunskap och är intresserade av att hantera alla detaljer som ett bokningssystem innebär; full kontroll på vilken tillgänglighet och prisbild jag erbjuder i realtid på varje produkt. Då kan jag fokusera på att utveckla min affärsidé med bättre och fler fiskeupplevelser, det jag vill och kan bäst. Istället köper jag tjänsten och är bokningsbar och exponerad i de kanaler jag affärsmässigt väljer. För mig är den personliga supporten och tillgängligheten med VisitTo en trygghet och förutsättning för att kunna vara bokningsbar online. "

Michael Nyberg, Anglerman

Anglerman erbjuder guidade fisketurer med utgångspunkt i Dalarna och lever efter mantrat "av fiskare för fiskare".  Kunderna är från hela världen.

Anglerman Fishing Adventures bokningslösning:

Butik egen sajt  Tripadviser

Vill du veta mer?

Vad roligt, det ser vi fram emot.

Fyll i nedan formulär och skicka in så återkommer vi inom kort.

 

Ange det som passar er verksamhet bäst. Markera flera genom att samtidigt hålla ner cmd-knappen på din Mac alternativt ctrl-knappen på din PC.