Ge bort en upplevelse i present

Ge bort en presentupplevelse

Vill du visa någon person din uppskattning? Oavsett om det är till den vän, kollega, kund eller till någon du håller kär så är en upplevelse alltid uppskattat.

Vi tror på att upplevelser är det bästa sättet att uppleva livet fullt ut. Vi jagar ofta minnen för livet, vi vill ofta uppleva mer. Det berikar livet naturligtvis men ibland så glömmer vi kanske att stanna upp och njuta - av ögonblicket just nu.

Njuta av ögonblicket då laxen fångas i forsen, ögonblicket då den vilda björnen tittar fram. Eller ögonblicket då brasan tänds efter en dag i skidspåret med vänner. Oavsett vad det bästa ögonblicket är; njuta av lugnet, tystnaden eller det fartfyllda i luften är det just det, stunder i nuet - moments in life - som är så roligt att ge. Och att få!

Vill du visa dina medarbetare eller kunder uppskattning?

Då passar våra gåvokort. Det är mottagaren som väljer själv en upplevelse ur vårt breda sortiment på VisitTo. Vi slår in gåvokortet i en fin presentask och sänder den med posten eller så skickas den som ett e-presentkort med mail direkt till angiven mottagare. 

Det bästa med att ge bort en upplevelse i present är att det är något som mottagaren alltid kommer ha med sig i livet. En stund i livet, en upplevelse att njuta av här och nu. Ibland har den eller de som skall få en present bestämda åsikter om vad som är bäst att få. Och det är klart, de känner ju sig själv bäst.

Då kommer VisitTo väl till pass. Här kan du enkelt välja och jämföra upplevelsepresenter med varandra. Filtrera efter intresse och kategori, geografisk plats i Sverige så hittar du snabbt upplevelser som passar just din present. Är din jubilar, ditt födelsedagsbarn eller duktiga kollega på semester någon stans i Sverige så passa på och uppvakta då. En SPA upplevelse eller en middag på semestern uppskattas alltid. Lugn och ro eller aktion i luften, på land eller på och i vatten. Här är det enklare att hitta goda, spännande, romantiska, knasiga och unika upplevelser Njutning är olika för oss alla och allt är stunder i livet.

Välkommen till

VisitTo

moments in life

 

Presentupplevelse Alla våra upplevelser som är märkta med det röda paketet kan du ge bort som en gåva.

Upplevelser att ge bort i present