Presentupplevelse VisitTo

Så fungerar det

Du vill ge bort en upplevelse i present

Att ge bort en upplevelse är enkelt. Likaså när det är dags att nyttja sin present. Börja med att välja den upplevelse du vill ge bort. 

Vill du ge bort en specifik upplevelse söker du upp den, klickar på den röda "presentknappen" där upplevelsen presenteras.

Vill du ge bort en upplevelse men kan inte välja? Då tipsar vi om våra presentkort i olika valörer.

Sök upp den present du vill köpa, klicka på den röda "presentknappen" där presenten presenteras. 

När du har klickat på den röda "presentknappen" ser du vilken upplevelse du valt. Du kan välja att skicka presenten på två sätt. Antingen med posten i en fin presentask eller som ett e-presentkort som mailas direkt till angiven mottagare. Du kan i skriva en personlig hälsning till mottagaren om du vill. När du är nöjd fyller du i dina kunduppgifter och mottagarens adress. Klicka sedan på "Kortbetalning" eller "Swish" för att slutföra köpet. Klart!

Du har fått en upplevelse i present

När det är dags för att uppleva din present kontaktar du arrangören av upplevelsen direkt. Alla kontaktuppgifter finns skriven på presenten. Bokning sker direkt hos arrangören. Har du fått ett presentkort VisitTo? På visitto.se hittar du kontaktuppgifter till alla arrangörer och bokar direkt hos dem.

Tänk på det finstilta:

  • Presentupplevelsen och Presentkort VisitTo är giltiga i två (2) år från datumet då köpet sker.
  • Presentupplevelsen enbart kan användas hos de leverantörer som vid tidpunkten för nyttjandet är anslutna till VisitTo.
  • Ta med presenten till arrangören när det är dags att uppleva presenten. Det gäller som betalning.
  • Njut av din upplevelse - moments in life

 

Du vill byta din present mot något annat

Någon som uppskattar dig tror att du skulle tycka om en specifik upplevelse men du vill testa något annat. Enkelt, din present har ett värde. Detta värde kan du använda hos alla av våra leverantörer som är anslutna till Presentupplevelse.

Du vill använda din present som betalning hos VisitTo

Du kan använda den vid bokning av semesterupplevelse på visitto.se och kontaktar oss per mail eller telefon för inlösen.

Du vill kolla saldo eller förfallodatum på din present

Kommer du inte ihåg hur mycket du har kvar av din present eller när förfallodatum är klickar du här, Min present/Saldo och loggar in med ditt kortnummer.