Härlig hotellfrukost, allt från ett glas med apelsinjuice, rostat bröd med amrlemald till scembled ägg med bacon och kaffe
Visa hela bilden
Minimera bilden

Vintererbjudande

Boende Hotell, B&B, Camping, Vandrarhem... Hotell Visa på kartan
BOKA NU

Njut av lugnet på Österlen.

Vill ni stanna en natt på härliga Österlen i vintertid och njuta av en underbar frukost så har vi ett förmånligt erbjudande.

Checka in på våra mysiga rum och ta på er en morgonrock och gå ner till vår varma bastu och relaxavdelning och koppla av en stund innan maten. På kvällen så ingår det 3 rätters middag och ni får njuta av god dryck, service och ljuvlig mat i restaurang Piraten.
På morgonen får ni njuta av en välfylld smakrik frukostbuffé med närproducerat och en hemlagad müsli.

I paketet ingår:

- 1 natt, del i dubbelrum
- 3-rätters middag (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan. Vid sen delgivning och om möjligthet till en ny rätt går att göra debiteras ni extra för den)
- Stor frukostbuffé
- Bastu ( bokas i receptionen )
- Gratis träning på Wellnez Gym

( Vattenkokare finns på rummet )

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Hotell Svea”.

Resande med bil: Hotellet ligger centralt i Simrishamn på Strandvägen 3, kör ner mot havet och följ vägen längs vattnet. Svea ligger mitt emot småbåtshamnen. Parkerking finns jämte och bakom hotellet (vid trädgården). Från stationen: Till höger från stationen ner till hamnen, följ vattnet åt vänster mot småbåtshamnen där hotellet ligger på vänster sida.

BOKA NU

Vi hjälper dig