Fågel sitter på buskage och tittar på
Visa hela bilden
Minimera bilden

Vårerbjudande

Boende Hotell, B&B, Camping, Vandrarhem... Hotell Visa på kartan
BOKA NU

Våren på Österlen är något av det bästa du kan uppleva. Det magiska ljuset och de böljande landskapet.

Testtext1

Att andas in den första doften av vår på Österlen är ljuvligt. Känn solens strålar i ansikten när du sakta strosar genom pittoreska Simrishamn. Eller vandra längs havet och njut av vågornas brus. Se alla vackra knoppar sakta öppna sig och omfamna våren. Människorna möter oss med ett leende och vi ser fram emot att umgås och prata med varandra.
Österlen öppnar upp sig igen och låt oss få rå om er på Hotel Svea. Avnjut säsongens skördar från den skånska myllan, som varsamt komponeras av köket i restaurang Piraten, där ni avnjuter middagen till en fantastisk havsutsikt. Kryp ner i våra sköna sängar efter en lång utforskande dag på Österlen.
Anrika Hotel Svea ligger utmed havet och med centrum runt knuten och 5 min beläget från centralstationen. Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

I paketet ingår:

- En övernattning i dubbelrum
- 3-rätters middag (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan. Vid sen delgivning och om möjligthet till en ny rätt går att göra debiteras ni extra för den)
- Stor frukostbuffé
- Bastu ( bokas i receptionen )
- Gratis träning på Wellnez Gym

( Vattenkokare finns på rummet )

Under påskdagarna så kommer maten vara påskinspirerad.

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Hotell Svea”.

Resande med bil: Hotellet ligger centralt i Simrishamn på Strandvägen 3, kör ner mot havet och följ vägen längs vattnet. Svea ligger mitt emot småbåtshamnen. Parkerking finns jämte och bakom hotellet (vid trädgården). Från stationen: Till höger från stationen ner till hamnen, följ vattnet åt vänster mot småbåtshamnen där hotellet ligger på vänster sida.

BOKA NU

Vi hjälper dig