Morgondis över fält med träd vid kanten
Fin sandstrand i motljus mot havet,
Visa hela bilden
Minimera bilden

Vandringspaket Österlen

Boende Hotell, B&B, Camping, Vandrarhem... Hotell Visa på kartan
BOKA NU

Vandra 21 km till Kivik eller 20 km till Borrby Strandbad.

SKÅNELEDEN:
En del av skåneleden börja utanför Hotel Svea på Österlen. Ni bor ett stenkast från havet med vidunderlig utsikt. Vårt kök komponerar menyer med lokalt producerade råvaror. Så klart har vi en picknickkorg packad till er med varm eller kalldryck & en smörgås som ni lätt kan ta med er på er vandring. Hundar är alltid välkomna på Hotel Svea.
I närheten finns det fantastiska hundbadet.

ÖSTERLEDEN:
Ni väljer ETAPP 5, som är 21 km till Kivik. Den bjuder på en variationsrik etapp över sandstränder, vackra ängar och branter med skog.
ETAPP 4 som är 20 km, går till Borrby Strand. På stigar färdas du genom ett vackert och variationsrikt landskap. Spännande berghällar och pittoreska fiskelägen avlöser varandra.

I paketet ingår:
- 1 natt, del i dubbelrum
- 3-rätters middag (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan. Vid sen delgivning och om möjlighet till en ny rätt går att göra debiteras ni extra för den)
- Stor frukostbuffé
- Bastu ( bokas i receptionen )
- Gratis träning på Wellnez Gym

( Vattenkokare finns på rummet )

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

När du bokar detta erbjudande bor du på Hotell Svea.

Resande med bil: Hotellet ligger centralt i Simrishamn på Strandvägen 3, kör ner mot havet och följ vägen längs vattnet. Svea ligger mitt emot småbåtshamnen. Parkerking finns jämte och bakom hotellet (vid trädgården). Från stationen: Till höger från stationen ner till hamnen, följ vattnet åt vänster mot småbåtshamnen där hotellet ligger på vänster sida.

BOKA NU

Vi hjälper dig