cbis:1988043
cbis:1988043
cbis:1988043
cbis:1988043
Visa hela bilden
Minimera bilden

Lillstugan på Limön

Boende Privat boende - Lägenhet/Stuga Visa på kartan
BOKA NU

Limön är en idyllisk sommarö i Gävles skärgård. Här finner du det gamla fiskeläget, hamnen med gamla sjöbodar och bryggor.

Limön bjuder också på möjligheter till bad, fiske, grilla vid rastplatser, vandra på naturstigen och att titta på den gamla fyren. På grund av den kalkrika jorden och ett bra klimat är flera växter unika på ön och det finns ett rikt fågelliv.

Limön är ett naturreservat vilket innebär ett stort hänsynstagande för djur och natur på ön. Likaväl att ta hänsyn till övriga gäster och boende på ön.

Stugan:
Stugan är utrustad med husgeråd, kylskåp (ej frys), vattenkokare, kaffebryggare och en kokplatta samt en grill och utemöbler.
Här finns en bäddsoffa för två personer samt en extra säng.
Egna sängkläder tas med av hyresgästen. Kuddar, täcken och filtar finns.

El finns i stugan.

Dass finns i Brygglängan intill Limö Café. Finns ingen dusch.

Vatten hämtas från en tappkran vid caféet. Grundvattennivån är låg så det är viktigt att hushålla med vattnet.

Husdjur är inte tillåtna, liksom rökning inomhus.

Varje hyresgäst ansvarar själv för att stugan städas vid avresa. Städutrustning finns.

Städning, frukost och enklare luncher erbjuds av Limö café under sommarsäsongen. Här kan du köpa basvaror som, mjölk och bröd mm och även grillkol.

Till ön kan du ta dig med egen båt eller med turbåt. Turbåten kör turer mellan Limön och Södra Skeppsbron under sommaren. För aktuell turlista se limobaten.se.

Turbåten kan ställas in vid dåligt väder

Kommer du med egen båt går det bra att lägga till vid någon av gästbryggorna vid Limön. Hamnen är skyddad mot alla vindar. Insegling med båt sker i enslinjer och prickad led.

GPS koordinater till platsens position
WGS84 g/m
N 60°42,642ʹ E 17°19,878ʹ

Ta Turbåten som avgår från Södra Skeppsbron i Gävle. Vid ankomst till Limön gå upp mot Limö Café. Där finner ni stugorna samt nyckelutlämning. Lillstugan ligger i brygghuset närmast Limö Café. Ingången finns på framsidan mot caféet.

BOKA NU

Vi hjälper dig