cbis:2637333
cbis:2637333
cbis:2637333
cbis:2637333
cbis:2637333
Visa hela bilden
Minimera bilden

Hotell Älvdalen

Boende Hotell, B&B, Camping, Vandrarhem... Visa på kartan
BOKA NU

Välkommen hem till oss! Kom och upplev den familjära atmosfär med många olika sköna miljöer. Hotell Älvdalen är ett 3-stjärnigt hotell med restaurang och konferensanläggning, som ligger mitt i centrala Älvdalen.

Totalt har vi 52 rum i varierande storlek och prisläge. Från 2-bäddsrum, dubbelrum och 3-bäddsrum, till familjerum. Det finns två 7-bäddsrum. ett superiorrum och ett superiordeluxrum.
Många kommer till hotellet för att njuta av allt det vackra och rogivande i Älvdalen. Andra kommer för att kombinera sin vistelse med träning i skidspåren, sim- eller ishall. Här finns också fina fiskevatten, härliga skoterleder och spännande naturupplevelser.

Frukostbuffé ingår i rumspriset
Fritt användande av relaxavdelning och bubbelpool. 
Gratis bilparkering
Laddstation för el-bilar (mot en extra avgift)
Bussparkering
Skidvallabod
Allergianpassade rum
Rum som är anpassade för rörelsehindrade
Även husdjur är välkomna, vi har fyra stycken djurrum (mot en extra avgift) 

Med bil Hotell Älvdalen ligger i centrala Älvdalen med närheten till två matbutiker, Älvdalens Sportcenter där du bland annat kan hyra dina skidor vintertid, sporthall med preparerade skidspår vintertid, is- och simhallen med 50 meters bassäng och Älvdalens vackra kyrka. Med tåg Tar det ungefär 4 timmar från Stockholm till Mora med SJ. Därefter tar du bussen till Älvdalen som tar ca 30 minuter. Med buss Bussförbindelser mellan Stockholm och Mora finns dagligen och resan tar 4,5 timmar. Trafiken sköts av MasExpressen som utgår från Mora Järnvägsstation. Därefter tar du bussen till Älvdalen som tar ca 30 minuter. Vissa dagar i veckan trafikerar MasExpressen hela vägen till Älvdalen.  Övrigt Inom kommunen och mellan kommunerna i länet är det Dalatrafik som sköter bussförbindelserna.

BOKA NU

Vi hjälper dig