GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
GE08 Furuvik
Visa hela bilden
Minimera bilden

GE08 Furuvik

Pris från
820

Utmärkt läge endast 150 m från Furuviksparkens huvudentré.

Utmärkt läge endast 150 m från Furuviksparkens huvudentré och innanför entrén finns en 25 m swimmingpool med äventyrsbad.

Huset
42 kvm med 3 rum och kök varav 2 är sovrum. Ett av dem finns på loftet, där det även finns en TV.
Det finns tre ordinarie bäddar och en extrabädd dvs. fyra bäddar totalt.
OBS! max 4 personer inklusive barn får plats i huset (2 enkelsängar på loftet + en enkelsäng i sovrummet på bottenplan+ hopfällbar säng)

 Kök och vardagsrum hänger samman. 2 bord, 4 stolar, spis, ugn, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare, köksutrustning för 4 personer.

I vardagsrummet finns en soffa och två fåtöljer samt TV, DVD-spelare och radio (stereo).

Ett WC och en dusch samt tvättställ.


Veranda finns på husets framsida. Altanen är ett ”partytält av trä” inkl. bord och 4 stolar. En särskild grillplats finns med grillugn. Torkställ finns.

Huset är inte handikappanpassat.Affärer finns ca 10 min med bil från huset till Skutskär.
Det är 4 minuters gångavstånd till Furuviksparkens huvudentréNotera att överlakan/påslakan och underlakan, kuddöverdrag (örngott) samt handdukar inte ingår i uthyrningspriset av huset. Sängtäcke och kuddar finns.
Över- och underlakan, örngott och handduk kan hyras för 180 kr per person och/eller slutstädning 650 kr som kan bokas direkt via husägaren och betalas kontant till denne. Kontaktuppgift finns i bokningsbekräftelsen.

Rökning ej tillåtet och inte heller husdjur.

OBS!
Max 4 personer inklusive barn får plats i huset.

Det finns bara plats för EN bil för parkering. Eftersom det är parkeringsförbud på Vittåsvägen - följ denna beskrivning! Åk tillbaka från huset och sväng till vänster in på Stenhagsvägen. Efter ca 150 m finns till vänster ett vitt hus med en stenmur. Åk in på tomten längs med det vita staketet och vidare fram till baksidan av friggeboden och parkera där! Sedan är det ca 30 m promenad över allmänningen fram till huset.