Champagneprovning i Stockholm
Visa hela bilden
Minimera bilden

Champagneprovning

Pris från
645 kr per person

Champagne är en tidlös klassiker, det räcker att höra ordet champagne för att vi ska associera drycken med fest och högtider! Men, bubbel och champagne passar till många fler tillfällen som de flesta inte vet om.

Champagne kommer från den Franska vinregionen med samma namn. Det är en sprudlande dryck som inte går att jämför med något annat, ett hantverk med gamla anor. I flera århundraden har Champagne varit det vin vi dricker i samband med högtidsstunder. Det kan drickas som fördrink och det kan skålas med vid triumf, men det är nästan alltid i samband med ett firande! För att verkligen lära sig att uppskatta vinet Champagne, så behöver man lära känna dess sagolika historia, vinområdet och tillverkningsprocessen.

Under kvällen får du lära dig mer om hur du kan kombinera champagne med mat och olika tilltugg och servera en förstklassig måltid eller efterrätt i ditt eget hem. Med oss får du uppleva en intim champagneprovning i Stockholm.

Bjud med din partner på en spännande champagneprovning i Stockholm, eller ta med en vän och fira ett speciellt tillfälle!


Detta ingår:
Längd ca 2 timmar
Professionell och personlig sommelier
Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar
Åldersgräns 18 år