Riverboard i Årefjällen
Riverboard i Årefjällen
Visa hela bilden
Minimera bilden

Riverboard i Årefjällen

Pris från
1100 kr per vuxen

Riverboard är vår mest actionfyllda aktivitet. Man bör älska vatten, fysiska och psykiska utmaningar då är det här en aktivitet för dig. Simma och surfa i forsarna på våra forsbrädor.

Älskar ni vatten och alla former av surfingaktiviteter då är riverboard ett måste.

Tångböleströmmarna
Vi simmar sista forsen som är 3 km lång och vi stoppar ett flertal gånger på vägen för att surfa på vågor och valsar. Det finns minst 10 högklassiga valsar att surfa på. Det är bara hunger och ömmande kroppar som kan slita er från surfarna. På "Tångbölerakan radar surfarna upp sig på ett pärlband" man bara simmar från den ena valsen till den andra. En del surfar tar man direkt från land.

Ristafallen
När vattenståndet sjunker kör vi turena nedanför Ristafallen. Det är ett naturskönt område med de två vattenfallen och forsarna nedanför som vi simmar och surfar i. Det är bra drag i forsarna och vi stegrar svårigheterna hela tiden. Vi vandrar in bakom ett eller bägge vattenfallen beroende på vattenstånd.

Lätt lunch ingår på turen. Vi håller med varma helkroppsvåtdräter, våtskor, knäskydd, flytväst och hjälm. Ta med underställ och shorts.

Samling på överenskommen plats.