Man som fiskar vid en stilla älv

Fiskeupplevelser

Sverige är ett paradis för fiskare, med en mängd vattendrag och med en stor variation av fiskarter.

Från de stora vilda forsarna i norr till de lugna älvarna i syd finns det något för alla fisketyper. Och för att få ut mesta möjliga av din fiskeupplevelse är det en fördel att ta hjälp av en kunnig fiskeguide.

En erfaren fiskeguide har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hitta de bästa fiskeplatserna, bästa tipsen och tekniker för att fånga det du söker. De känner till lokala regler, förordningar och hjälper till med annat som behövs för en lyckad fiskeresa.

Sverige har en stor mängd av de mest eftertraktade fiskarterna i världen som gös, regnbåge, abborre, öring och flundra för att nämna några. Fiskeguider kan också visa dig hur man fiskar under olika årstider för olika fiskarter så att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fiskare kommer en fiskeguide att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din fiskeresa i Sverige. Så packa din fiskeutrustning, ta med dig familj eller vänner och upplev det fantastiska fisket som Sverige har att erbjuda!

fiske

Utvalda fiskeupplevelser