Körsbärsblomma
Visa hela bilden
Minimera bilden

Vårpaket

Boende Hotell, B&B, Camping, Vandrarhem... Hotell Visa på kartan
BOKA NU

Nu kommer våren smygande på lugna Österlen. Njut av de blommande knopparna och den friska vårluften här i Simrishamn.

Havet börjar värmas upp av de varma solstrålarna och luften är krispig och varm.
I vårpaketet ingår det 2 rätters middag och ni får njuta av god dryck, service och ljuvlig vårinspirerad mat i restaurang Piraten.

På morgonen efter en god natt sömn i våra sköna sängar så kan ni njuta av en ljuvlig
frukostbuffé.
Folket börjar att upptäcka Österlen men det är fortfarande ett tyst lugn här så passa på att strosa runt på våra mysiga gator och shoppa i våra orginella butiker. Eller njut av den vackra naturen och våra härliga vandrarstråk.
Anrika, familjära Hotel Svea ligger mitt i centrum men med en fantastisk havsutsikt. Ca 7 min ifrån tågstationen och vi har parkering precis utanför.
Vi är även ett hundvänligt hotell så ta gärna med er hunden. Vi önskar att ni ska få känna er som hemma och få uppleva en vistelse av lugn och trygghet.
(Vi följer myndigheternas råd och regler.)

I vårpaketet ingår det:

- 2 nätter, del i dubbelrum
- 2-rätters middag båda kvällarna (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan. Vid sen delgivning och om möjligthet till en ny rätt går att göra debiteras ni extra för den)
- Stor frukostbuffé
- Bastu ( bokas i receptionen )
- Gratis träning på Wellnez Gym

( Vattenkokare finns på rummet )

Under påskdagarna så kommer maten att vara påskinspirerad

Vi har 62 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass. På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

När du bokar detta erbjudande bor du på Hotell Svea.

Resande med bil: Hotellet ligger centralt i Simrishamn på Strandvägen 3, kör ner mot havet och följ vägen längs vattnet. Svea ligger mitt emot småbåtshamnen. Parkerking finns jämte och bakom hotellet (vid trädgården). Från stationen: Till höger från stationen ner till hamnen, följ vattnet åt vänster mot småbåtshamnen där hotellet ligger på vänster sida.

BOKA NU

Vi hjälper dig