Fiske i älv
Visa hela bilden
Minimera bilden

Tre dagar Laxflugfiske i vild norrlandsälv FULLBOKAD

Pris från
5995 kr

FULLBOKAD för 2021. Håll utsikt, återkommer under 2022!
Ett häftigt flugfiskeäventyr där naturen och laxen sätter villkoren!
Laxflugfiske när det är som bäst; utmanande, varierat och bitvis svårt, men också enormt belönande!

På senvåren fylls älvarna med smältvatten från fjällvärlden. De går höga och strida samtidigt som de tidiga, ofta stora laxarna från Östersjön stiger i de svenska älvsystemen.

Så även här i Lögdeå, en outbyggd skogsälv i södra Norrland där vi nu erbjuder er att delta i ett 3-dagars fiskeäventyr.

Vårt paket innehåller ett genuint härligt boende med gångavstånd till älven som erbjuder fina naturupplevelser i djur- och naturliv. Tillsammans med ett fiske med likasinnade laxfiskeintresserade skapas nya kamratband och upplevelser mellan deltagarna.

Att drilla en knallblank lax som nyttjar alla sina krafter och sitt element till sin fördel för att ta sig loss kan inte beskrivas utan måste upplevas. Att sedan ha god chans att få uppleva detta flera gånger under några dagar gör upplevelsen än häftigare..

Gruppen består av max 8 st fiskegäster. Två guider från Anglerman fishing adventures fiskar tillsammans med er och delar upp er i mindre grupper. Vi hjälper er med val av pooler för fisket, hur fiska av dem, flugval och tekniker i älvens olika pooler för att maximera era chanser till hugg.

Kvällarna är lika ljusa som dagarna så fisket kan bedrivas på dygnets alla timmar. Vi umgås vid vårt boende med gemensamma tider för frukost och middagar där vi samlar upp allas olika upplevelser för dagen.

Marginalisera dina avtryck!
Våra gäster är genuint intresserade flugfiskare med en förståelse för hur vår natur påverkas genom vår närvaro. Därav är det viktigt för oss att vi har en vördnad för naturen och lämnar den i minst lika bra skick som visan den.

Enkla åtgärder är att alltid ta med sig skräp tillbaka från naturen, att respektera allemansrätten, lagar och markägare för att bibehålla en ren och attraktiv natur för oss alla att vistas i.
Vi värnar om framtida laxstam och tillämpar därav skonsam catch & release i så stor utsträckning som möjligt, även om lokala fiskeregler medger ett uttag.

Vi gör det för att bidra till utvecklingen av älven för framtida generationer, utan att avstå från det vi älskar att göra, flugfiska.

Bra-att-veta
Med flyg: Umeå eller Örnsköldsvik airport. (Vi kan möta upp. Ingår ej)
Med bil: Med egen bil anländer ni till boendet under eftermiddagen.
Gemensam middag med genomgång av älven, fisket, regler och inte minst lära känna varandra.