Ölprovning i Stockholm
Visa hela bilden
Minimera bilden

Ölprovning

Pris från
399 kr per person

Häng på trenden och utforska världen av öl med oss för att hitta nya favoriter! Det blir garanterat en kväll att minnas, och vår professionella ölmästare lär dig allt du behöver veta om öl samtidigt som ni umgås och har roligt!

Man tror att det bryggdes ölliknande brygder i Mesopotamien redan från ca 10 000 f.Kr. Så man kan nästan säga att så länge det funnits människor så har det funnits öl. En av anledningarna till att det dracks mycket öl var det höga näringsinnehållet.

Nära 200 000 000 000 liter öl har producerats i världen varje år de senaste åren. Det är en imponerande siffra, och med rätta! Det är svårt att hitta en dryck som släcker törsten lika bra som öl.

Under provningen får du lära dig mer om denna berömda törstsläckare som finns i så många typer och varianter. Ölexperten väljer ut några intressanta ölsorter att prova och planerar provningen in i detalj efter hur våra smaklökar fungerar, så att du garanterat känner alla smaksensationer.

Under kvällen tar ölmästaren med dig genom smakvärlden samt bjuder på kunskaper och en massa spännande historier. Under tiden får du prova olika ölsorter speciellt utvalda för den här kvällen, tillsammans med passande tilltugg och smakbitar.

Detta ingår:
Längd ca 2 timmar
Professionell och personlig ölmästare
Goda öler med passande smakbitar
Åldersgräns 18 år