Läskig borg nattetid
Visa hela bilden
Minimera bilden

Haunted Halloween Hell Part II

Pris från
350 kr per biljett

Nu har biljettbokningen till höstens mest skrämmande event, Haunted Halloween Hell Part II öppnats. Begränsat antal platser! Vår otroligt populära spökvandring i Forsbacka bruk! Här förs du in i mörkret i det gamla nedlagda järnbruket som åter vaknat till liv.

Cyrillius har lyckats med att öppna en port rakt in i självaste helvetet. Onskefulla krafter har spridit sig explosionsartat och har besatt allt i sin närhet.

Detta har blivit ett nationellt problem, varför det plötsligt har dykt upp en hastigt ordnad rekryteringsstab 200m sydost om anläggningen på kordinater 60.61174098111482, 16.90675646541847. Staten kräver att alla ska inställa sig och dra sitt strå till stacken. Det måste finnas något sätt att stänga porten. Rykten förekommer om en lösning, men av dem som väl har fått svaret har allt för få återvänt. Tack för din tjänstgöring, vi räknar inte med att du kommer tillbaka.

Vad är detta?
Boka biljetter och kom hit någon gång under öppettiderna. Vi ordnar grupper om ca 6 personer. Vandringen sker både inomhus och utomhus. Detta tar ca 25 min… om du inte fegar ur och vänder om!
*Lördag den 22:e och 29:e oktober kör vi också ett mindre läskigt event, Halloween Kids, under dagtid. Detta är en lindrigare variant av vår otroligt populära spökvandring Haunted Halloween. Den sker under ljusare förhållanden dagtid för att passa de yngre och även äldre som kanske inte törs gå på kvällen.Haunted Halloween fre - lör kl 18:30 - 23:00 (Rek. ålder från 15 år) Halloween Kids lör kl 12:00 - 14:00 (Rek. ålder från 7 år)
OBS. Deltagande sker på egen risk! Rekommenderas ej för epileptiker, gravida eller de med hjärtproblem. Tänk på att vara aktsam så du inte snubblar eller halkar.
Forsbacka bruk ligger enbart ca 2 timmar från Stockholm. Hit hittar du enkelt med bil. Vill du hellre åka tåg från Stockholm tar det bara knappa 1,5 timma till Gävle och sedan ca 30 min med buss som stannar precis vid eventet.